تیپ های شخصیتی

مرور ادبیات پژوهش به تفسیر بهتر یافته های ناشی از تجزیه و تحلیل داده ها کمک می نماید.

4.5
سازنده: مدیر سایت
آخرین آپدیت: 1403/10/29

سرفصل ها

توضیحات

در فصل حاضر به مرور ادبیات پژوهش در زمینه متغیرهای تحقیق پرداخته شده است. آنچنان­که در فصل اول به بیان مسئله و ضرورت انجام پژوهش، اهداف، سوالات و فرضیات پژوهش پرداخته شده و در انتهای فصل نیز مدل پژوهش و تعاریف مفهومی و عملیاتی واژگان کلیدی ارائه شد.در این فصل ابتدا به مرور ادبیات نظری در زمینه متغیرهای مستقل و وابسته پژوهش پرداخته شده است. سپس پیشینه پژوهش های انجام گرفته داخلی و خارجی ارائه شده است

مبانی نظری

تعریف ویژگیهای شخصیتی

ریشه واژه شخصیت از واژه یونانی پرسونا  به معنای نقابی که هنر پیشه ها در اجرای نقشه های خود به چهره می زنند، گرفته شده است در این تعریف واژه پرسونا برای اشاره به ظاهر بیرونی به کار رفته است اما بکارگیری واژه شخصیت تنها به عنوان روابط آشکار فرد و تاثیری که بر دیگران می‌گذارد کافی نیست گر چه در بیشتر تعاریف شخصیت به این جنبه‌های قابل مشاهده منش فرد اشاره شده است (فتحی مقدم، 1402). 

مرورادبیات پژوهشی و پیشینه مربوط

 پیشینه داخلی

فتحی مقدم و بابایی (1402) در پژوهش خود تحت عنوان نقش جو عاطفی خانواده و استرس ادراک شده در پیش بینی اضطراب مدرسه دانش آموزان دبیرستان های دخترانه شهر خرمدره به این نتیجه دست یافته است که فرضیه " جو عاطفی خانواده با اضطراب مدرسه دانش آموزان دبیرستان های دخترانه رابطه معنادار دارد " تائید می گردد.
شاکری و یاسانی (1402) در پژوهش خود تحت عنوان نقش جو عاطفی خانواده و عدم تحمل بلاتکلیفی در پیش‌بینی اضطراب تحصیلی دانش آموزان پسر مقطع اول متوسطه به این نتیجه دست یافته است که بین جو عاطفی خانواده با اضطراب تحصیلی رابطه منفی معناداری وجود دارد و بین عدم تحمل بلاتکلیفی با اضطراب تحصیلی رابطه مثبت معناداری وجود دارد همچنین نتایج تحلیل رگرسیون نشان داد که جو عاطفی خانواده میتواند به طور منفی معناداری و عدم تحمل بلاتکلیفی به طور مثبت معناداری اضطراب کرونا را پیش‌بینی کند.

 ساختار گزارش فصل دوم

در فصل حاضر به پيشينه تحقيق پرداخته شده است. ابتدا مباني نظري در قالب تعاريف، تاریخچه و نظريه¬هاي مربوطه بيان شده، سپس هم مطالعاتي كه در داخل و خارج از كشور در مورد موضوع تحقيق انجام شده است، بيان گرديده است.
از ﻧﮑﺎت ﻗﻮت ﭘﮋوﻫﺶﻫﺎي ﺧﺎرﺟﯽ و داﺧﻠﯽ ﻣﺬﮐﻮر، ﺟﻤﻊآوري اﻃﻼﻋﺎت ﻣﻮﺿﻮﻋﯽ، مقیاس¬های اﻧﺪازهﮔﯿﺮي آﻧﻬﺎ ﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ ﮐﻪ ﺑﺴﺘﺮﻫﺎي ﻣﻨﺎﺳﺐ و ﻣﻔﯿﺪي را ﺑﺮاي اﺟﺮاي ﺑﻬﺘﺮ ﺗﺤﻘﯿﻖ را آﺷﮑﺎر ﻣﯽ ﺳﺎزﻧﺪ، ﻫﺮ ﭼﻨﺪ ﻫﯿﭻ ﮐﺪام از ﭘﯿﺸﯿﻨﻪ ﻫﺎي ﻣﻄﺮح ﺷﺪه ﻣﺴﺘﻘﯿﻤﺎً ﺑﺎ ﻣﻮﺿﻮع ﻣﻮرد ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ ي اﯾﻦ ﭘﮋوﻫﺶ ارﺗﺒﺎط ﻧﺪارﻧﺪ و ﻫﺮ ﮐﺪام از ﻣﻮﺿﻮﻋﺎت ﻣﻄﺮح ﺷﺪه ﻓﻘﻂ ﯾﮑﯽ از دو متغير را ﻣﻮرد ﺑﺮرﺳﯽ ﻗﺮار داده اﻧﺪ، اﻣﺎ ﭘﯿﺸﯿﻨﻪ ﻫﺎي ﻣﻄﺮح ﺷﺪه، ﻫﻢ از ﻧﻈﺮ ﻣﻮﺿﻮﻋﯽ و ﻫﻢ از ﻧﻈﺮ ﻣﺤﺘﻮاﯾﯽ زﻣﯿﻨﻪ ﻫﺎ و زاوﯾﻪ ﻫﺎي دﯾﺪ ﻣﻨﺎﺳﺐ را ﺑﺮاي اﺟﺮاي ﺑﻬﺘﺮ ﺗﺤﻘﯿﻖ ﻓﺮاﻫﻢ ﮐﺮده اﺳﺖ. 

نظرات

4.5
مشاهده بیشتر...
مشاهده کمتر

12

تعداد صفحات

1200

خرید

  • 13 ساعت ویدیوی درخواستی

  • دسترسی کامل مادام العمر

  • 42 منبع قابل دانلود

  • تکالیف

  • گواهی پایان کار